Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
  • Default
  • Blue
  • Green
  • Red
  • Black
myExtraContent1 (only enabled when style-switcher is on)
myExtraContent2 (only enabled when clock bar is on)
myExtraContent5 (reserved for mega-menu navigation option)
myExtraContent7
myExtraContent8 (only enabled when header search bar is on)
myExtraContent9
myExtraContent10 (used for the content of a second sidebar container)

Flyplasser i Thailand:Oppdatert: 06/29/2024

Både internasjonale og thailandske flyselskaper flyr daglig til og fra Thailand, og landet fungerer som et senter for internasjonale reisende. Suvarnabhumi Airport i Bangkok (BKK) er Thailands største flyplass og Phuket (HKT), Chiang Mai (CNX), Hat Yai (HDY) og Koh Samui (USM) er andre vanlige flyplasser for internasjonale flyreiser til og fra Thailand.  

Suvarnabhumi Airport (BKK) fungerer som den primære internasjonale flyplassen for mange internasjonale flyselskaper og de fleste direkteflyvninger fra utlandet går hit. Men enkelte charterselskaper flyr også til andre flyplasser rundt om i landet, som f.eks. Phuket (HKT), Chiang Mai (CNX), Hat Yai (HDY) og Koh Samui (USM). De store flyplassene med regulær rutetrafikk er markert med blå fly på kartet. De røde markeringene viser mindre lokale flyplasser. Noen har rutefly ukentlig, andre ikke.

Suvarnabhumi International Airport åpnet i september 2006. Den er Bangkoks internasjonale flyplass og fungerer som et midtpunkt for reiser i Sørøst-Asia. Flyplassen ligger cirka 30 kilometer fra sentrum i Bangkok, noe som vil si ca. en halv times kjøretur fra flyplassen til Bangkok. Reisende kan også velge å reise med tog eller buss – noe som ofte sparer mye tid, spesielt i rushtiden.
myExtraContent13
myExtraContent15