• Default
 • Blue
 • Green
 • Red
 • Black
myExtraContent1 (only enabled when style-switcher is on)
myExtraContent2 (only enabled when clock bar is on)
myExtraContent5 (reserved for mega-menu navigation option)
myExtraContent7
myExtraContent8 (only enabled when header search bar is on)
myExtraContent9
myExtraContent10 (used for the content of a second sidebar container)

Lag "Pad Thai" på 1-2-3Lær og lag en av Thailands nasjonalretter - Pad Thai - på 1-2-3

Bli med til Phi Phi øyene (video)Bli med til de vakre Phi Phi øyene! Se våre store øyeguide med 55 øyer - noen store, noe små, noen med mange turister og noen med nesten ingen. Opplev den thailandske landsbygdaTAT (Thailand Tourism Authority) vl gi innenlandsturismen et løft med lanseringen av Village Explorer Project. Sju lokalsamfunn er klar til å ta imot skoleelever, skoleklasser og familier.

Village Explorer-prosjektet åpner en helt ny verden i fellesskapets klasserom og viser elevene mange thaiers enkle livsstil. De lærer om livsstil og kultur, om folks visdom og deltar i aktiviteter som risdyrking, tradisjonell fresing, søk etter Inca-jordnøtter, fisk, innsamling av egg fra ender og kyllinger. Det viser seg at ungene har det gøy og er imponerte. Skoleaktiviteter utenfor klasserommet, ute i samfunnet, hjelper elevene til å lære om å leve sammen, sosialisere seg og møte nye venner og oppleve en verden annerledes en den de er vant til.

Lokalsamfunnene som er med i prosjektet er:
 • Ayutthaya: The Learning Centre at Krachaeng, Bang Sai.
 • Samut Songkhram: Ban Bang Phlab, Bang Khon Tee.
 • Phetchaburi: Ban Namsap, Kang Krachan.
 • Nakhon Nayok: Ban Thung Kraprong Learning Centre, Ban Na.
 • Nakhon ratchasima: Busai Homestay, Wang Nam Khiao.
 • Rayong: Maha Withayalai Ban Nok Homestay, Ban Jamming. 
 • Chiang Rai: Homestay at Ban Tha Khanthong, Chiang Saen.
(we) Les mer på TheNation  |  www.TheVillageExplorer.com (med både thai og engelsk tekst)

Opplev Bangkoks grønne lunge på sykkel (video)Noen minutters (gratis!) båttur og du er plutselig i et litt annet Bangkok. Området ‘Bang Krachao’ er kjent som Bangkoks grønne lunge og perfekt for å gjøre noe annet enn å traske rundt i byens mange kjøpesentre. Lei en sykkel og opplev en stille og tropisk flekk av Bangkok.

(pf) Kilde: Feather and the Wind/YouTube

120-årsfestival på Koh Samui i septemberProvinsen Surat Thani vil feire øya Koh Samuis 120 årsjubileum med en stor festival på øya i dagene 7. - 11. september.

Arrangementene finner sted på Nathon Pier, Chaweng Beach og Fishermen Village. Tradisjonelle lokale skikker, spektakulære parader, konserter, forestillinger med lokal kunst og kultur, Muay Thai-boksekonkurranse, matgate, OTOP-messe og gratis middagsbuffé på Chaweng Beach. Sykkelløp rundt øya, og Samui Festival Marathon, og statsministeren stiller opp for å ære vinneren og gi vedkommende trofeet.


Se thai-tv enkel og billig i Norge


Endelig vil mange si, er det mulig å se thailandsk tv på en enkel og billig måte i Norge. Nå er det slutt på ustabil streaming og dårlig oppløsning. 
promotert innlegg
<br>
Asiaworld.tv leverer 15 ulike thai-tv kanaler live i ypperste bildekvalitet fra sine servere som er plassert i Europa. Både streaming og bildekvalitet er svært stabil og sømløs. Av kanalene finner blant du TV3 HD, TV3 Family, TV5 HD , TV7, TV8, ThaiPBS, ThaiRath, OneHD og en håndfull til.

Tjenesten fungerer på alle datamaskiner og håndholdte enheter, og streaming til AppleTV og Google Chrome er problemfri. Selv i fullskjermmodus og streaming til stuens tv gir ypperlige bilder og lyd.

Asiaworld.tv gir akkurat nå 1 ukes uforpliktende og gratis prøveperiode.

Etter en uke kan en kjøpe abonnement for 1, 3, 6 eller 12 måneder til en overkommelig pris. 


Full forvirring om e-sigaretterThailandsk lov forbyr import av e-sigaretter. Vistnok fordi det ikke finnes bestemmelser på importskatt på disse. Men det ser ut til å herske full forvirring. 

Dog har folk blitt arrestert for både å ha hatt med seg inn i landet og å ha brukt det, og polititjenestemenn har bøtelagt under trussel om at de ellers kunne bli fengslet, og det i opptil 10 år. En ung brite måtte betale 125 britiske pund (ca. 5300 baht) i bot, for å slippe flere vanskeligheter.

På Utenriksdepartementets nettside skal det finnes et avsnitt som sier: "Disse elementene blir sannsynligvis konfiskert, og du kan bli bøtelagt eller sendt til fengsel i opptil 10 år hvis du blir dømt.»

Thainytt.  Kilde: travelweekly.uk og LovePattayaCom

Nye ankomst- og avreisekort fra 1.oktober

Ved ankomst til Thailand må du fylle ut et ankomst- og avreisekort som du får utlevert ombord på flyet.  Fra 1. oktober kommer det nye kort som erstatter de gamle fire-siders kortene. 
Fra 1. oktober kommer det nye ankomst- og avreisekort som erstatter dagens kort med fire sider. De nye kortene har bare to sider, men feltene som skal fylles ut er de samme som før. Offisielt heter kortene "TM 6". 

Mange som reiser regelmessig til og fra Thailand tar gjerne med seg flere slike kort for å fylle ut disse i ro og mak hjemme, i stedet for på "fuglebrettet" ombord på flyet. De må nå belage seg på å fylle ut de nye kortene ombord. 

Gamle kort kan ikke brukes etter 1. oktober.

Se også: http://thaiguiden.no/start/ankomst/Tre vannparker i Thailand blant topp 10 i AsiaDet er besøkende på anerkjente TripAdvisor som har foretatt en kåring av de beste vannparker, og blant de 10 beste i Asia er tre i Thailand.<br>
Ramayana Water Park i Pattaya kommer på tredje plass. Den ligger på et 160 mål stort område tett opp til Khao Chi Chan og nær Siverlake Vineyard, og er er en av de største i Asia. Parken åpnet i mai 2016 og beskrives som ekstremt familievennlig.Hua Hin´s Black Mountain Waterpark kommer på sjetteplass. Denne åpnet i 2011 og ligger på et 40 mål stort område en 15 minutters kjøretur sør for Hua Hin sentrum. Denne beskrives også som særs familievennlig og som svært trygg

Cartoon Network Amazone, som ligger innen i byen Pattaya kommer på syvendeplass.Et av verdens 10 beste ferskvare-markeder finnes i Bangkok"Or Tor Kor Market" i Bangkok er et av verdens 10 beste ferskvare-markeder.

Det er amerikansek CNN som står bak kåringen, og de fremhever "Or Tor Kor Market" som et levende sted med frukt og grønnsaker som bare finnes i Thailand og et knutepunkt for ulike andre produkter importert fra hele Asia. Markedet er blitt rost for sin renslighet, og dens bekvemmelighet på grunn av sin overflod av ferdige matvarer og snacks. (pf) Kilde og bilde: NNT

Video:

Se flere innlegg >>>
myExtraContent13
myExtraContent15