• Default
  • Blue
  • Green
  • Red
  • Black
myExtraContent1 (only enabled when style-switcher is on)
myExtraContent2 (only enabled when clock bar is on)
myExtraContent5 (reserved for mega-menu navigation option)
myExtraContent7
myExtraContent8 (only enabled when header search bar is on)
myExtraContent9
myExtraContent10 (used for the content of a second sidebar container)


Informasjon om visum til Thailand


Oppdatert: 10/25/2016

Stacks Image 11059
Stacks Image 11061
Stacks Image 11063
Stacks Image 11065
Stacks Image 11067
Stacks Image 8806

Stemplet viser innreise den 30. september og utreise må skje innen 29. oktober.

Norske borgere på turistbesøk kan oppholde seg i Thailand i inntil 30 dager uten å søke om visum. Som hovedregel kreves det returbillett eller billett ut av landet. (Visumfritt opphold - "visa exemption")

Ved ankomst til Thailand får norske borgere et innreisestempel (bildet t.h.) i passet som er gyldig i 30 dager.

Oppholdet kan forlenges med inntil 30 dager (gyldig fra 29.08.2014)

Det er ikke tillatt å ta seg arbeid i Thailand på disse stemplene og de regnes ikke som regulære visa. 

Passet ditt må være gyldig minst 6 måneder etter utreise fra Thailand.

Stacks Image 301556
OBS:

Personer med norske diplomat-, tjeneste- og utlendingspass (grønt reisedokument for flyktninger og blått reisedokument for personer med opphold på humanitært grunnlag) trenger visum til Thailand.

Det er kun ordinære norske politipass (røde) som er visumfrie.

Ikke sats alt på ett kort - ha et kort i sikkerhet:


Var informasjonen nyttig?

 : 

#

Stem

Uten ansvar for feil og endringer. Sjekk ambassadens hjemmesider for evnt. endringer i visumbestemmelsene.

myExtraContent13
myExtraContent15