Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
  • Default
  • Blue
  • Green
  • Red
  • Black
myExtraContent1 (only enabled when style-switcher is on)
myExtraContent2 (only enabled when clock bar is on)
myExtraContent5 (reserved for mega-menu navigation option)
myExtraContent7
myExtraContent8 (only enabled when header search bar is on)
myExtraContent9
myExtraContent10 (used for the content of a second sidebar container)
myExtraContent11

myExtraContent12

Slik holder du deg oppdatert på hva som skjer i Thailand

Oppdatert: 03/04/2024

Stacks Image 13083
Thailand er blant de mest populære reisemålene for reiseglade nordmenn. Noen reiser på eksotiske charterreiser til flotte stranddestinasjoner, mens andre forblir i Thailand i lengre perioder, gjerne i vinterhalvåret. Uansett hvor lenge du reiser til Thailand, hvor du skal og hvilke planer du har, er det lurt å holde seg oppdatert på hva som skjer. På den måten får du med deg viktige nyheter, du får informasjon om de største begivenhetene og blir opplyst om ting som kan påvirke ferien eller oppholdet ditt på godt og vondt. Men hvor starter du egentlig om du vil holde deg oppdatert på alt som skjer i Thailand?

Internett er redningen

For de fleste er internett veien å gå for å finne informasjon om det meste – også om alt som skjer i Thailand. Via nettet kan du lese om thailandske festdager og helligdager, du finner en rekke nyhetssider på engelsk – og også på norsk – og du kan holde deg oppdatert på alt du kan gjøre når du reiser. Det kan være alt fra en artikkel om nettcasinoer på ToppCasonoBonus, eller informasjon om de beste strendende i området du skal til. Med andre ord finner du informasjon om det aller meste på nettet, og ved å gjøre litt forarbeid sikrer du at oppholdet ditt i Thailand blir så bra som overhode mulig.
Stacks Image 13117

Det florerer av alternativer

Noen nettsider har spesialisert seg på konkrete elementer ved Thailand og reiser dit. For eksempel finner du rene reisebaserte sider, der du får tips og triks til hvor det lønner seg å reise, og hva du kan forvente å oppleve på reisen. Andre nettsider leverer nyheter fra Thailand, slik at du kan holde deg oppdatert på hva som foregår. Det er spesielt gunstig om du planlegger å bli over lenger tid eller har feriebolig der.

Nettaviser

Mange norske nettaviser dekker de viktigste hendelsene i Thailand. Dette gjelder alle store aktører, slik som VG, Aftenposten og Dagbladet. De fleste av oss besøker disse nettavisene med jevne mellomrom, noe som gjør det lett å få med seg det viktigste som skjer – også i Thailand. Vær dog oppmerksom på at norske nettaviser gjerne kommer med generelle nyheter, reiseråd eller informasjon om store hendelser. Er du ute etter mer lokal eller spesifikk informasjon, må du velge mer egnede nettsider som kun baserer seg på Thailand-nyheter.
Stacks Image 13119

Ambassaden

Har du konkrete henvendelser eller spørsmål knyttet til spesielle områder eller hendelser i Thailand, kan også den thailandske ambassaden i Oslo hjelpe deg på vei. Her jobber ambassadører med god kunnskap om alt som skjer i Thailand, og de legger mye arbeid i å holde seg oppdaterte til enhver tid. De kan veilede deg og komme med nyttig informasjon, og ikke minst hjelper de deg om du får problemer. De kan kontaktes på flere måter: Du kan finne informasjon på nettsiden, avtale et møte, sende en e-post eller ringe.

Thailand – nærmere enn du tror

Selv om Thailand ligger langt unna når vi måler i avstand, er informasjon om Thailand alltid lett tilgjengelig. Med internett har nemlig informasjonsflyten blitt bedre, og flere nettsider spesialiserer seg utelukkende på å levere nyheter om Thailand. Derfor bør du bruke nettet som inspirasjon når du planlegger neste tur til Thailand, og du bør gjøre det til en vane å sjekke nyheter fra Thailand om du regelmessig reiser dit i lengre perioder. Ved å holde deg oppdatert,legger du til rette for en bedre opplevelse. Du vet hva som foregår, hvor du bør reise, og du får med deg det viktigste det solfylte, eksotiske og spennende landet har å by på til enhver tid.
myExtraContent13
myExtraContent15