Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
  • Default
  • Blue
  • Green
  • Red
  • Black
myExtraContent1 (only enabled when style-switcher is on)
myExtraContent2 (only enabled when clock bar is on)
myExtraContent5 (reserved for mega-menu navigation option)
myExtraContent7
myExtraContent8 (only enabled when header search bar is on)
myExtraContent9
myExtraContent10 (used for the content of a second sidebar container)
myExtraContent11

myExtraContent12
Stacks Image 38055

Cha-amOppdatert: 05/24/2024

Cha- Am ligger et par mil nord for Hua Hin. Cha-am er populært blant thailandske turister, og prisnivået på Cha-am beach er blant de laveste i Thailand.
Det er fredelig og rolig på ukedagene, men det blir mer folksomt i helgene når thaier fra Bangkok ankommer badebyen. På stranden er det mange aktiviteter, som leie av vannscooter, bananbåt og sykkel. Tettstedet Cha-am ligger et pat kilometer fra Cha-Am Beach, noe som kan være greit å tenke på når man bestiller hotell.

Cha-am Beach er svært barnevennlig!

Langs stranden finnes det mange restauranter - også norske og andre skandinaviske. I Cha-am Beach er svært familievennlig. Nattlivet er nærmest ikke tilstede-værende, men det finnes noen steder i "Soi busstation".

Soi Long Beach må kunne kalles "Den norske gaten". Her vaier det norske flagg tett i tett. Gaten ligger langt nord på Cha-am beach. (Hvis du har stranden på din høyre side går du mot nord.

I Cha-am er det mange moped-taxier. Du sitter bakpå for noen få baht hvis du ikke skal så langt. Effektiv, miljøvennlig og rask transportmåte. Og billig.

Norske kjøttkaker med tyttebærsyltetøy og andre norske retter finnes på den norske restauranten Max. Det er et rikholdig utvalg av restauranter på rekke og rad langs "strandgata", og du finner alt fra svenske kjøttboller til italiensk pizza og irsk fårikål til tyske pølser for ikke å glemme fars kjøttkaker, "norsk" brød og amerikansk pizza.

Helt nord på Cha Am Beach finner du en svært idyllisk fiskelandsby, med mange utmerkede fiskeresturanter. Ferskere og bedre sjømat har du aldri spist!


Tourist Information Thailand
Hvordan komme dit: Buss, taxi Buss: Flybuss fra Suvarnabhumi til Hua Hin / Cha am
Taxi / Minibuss: Bangkok - Cha-am - ca 2,5 - 3 timer ca 2500 thb. Det er ca 18 mil fra Bangkok til Cha-am.
Regntid: august - november Beste reisetid: desember - april
Se også seksjonen: TransportNåletrærne på stranden sørger for naturlig, svalende skygge hvis du foretrekker å trekke deg litt tilbake. Parasoll, solstol og bord kan leies for 30 baht pr. dag.
Booking.com
myExtraContent13
myExtraContent15