• Default
  • Blue
  • Green
  • Red
  • Black
myExtraContent1 (only enabled when style-switcher is on)
myExtraContent2 (only enabled when clock bar is on)
myExtraContent5 (reserved for mega-menu navigation option)
myExtraContent7
myExtraContent8 (only enabled when header search bar is on)
myExtraContent9
myExtraContent10 (used for the content of a second sidebar container)

Thai suppe med grønnsaker

veg-grsaker
Ingredienser:

2 ss  nøytral olje (solsikke/ mais)
1  løk
1 ss  sitrongress
1/2 ss  rød chili
1 ss  mild karripasta
1 1/2 dl  kokosmelk
1 1/2 dl  vann
2  gulrøtter
1/2 ss  eplegelé
salt og nykvernet pepper
ris
1/4  purre
1/2  squash
1  paprika
2 Kvast(er)  frisk koriander

FRAMGANGSMÅTE:
Rens og skjær løk i strimler.
Bruk den nederste delen av sitrogresset, og finhakk det.
Finhakk chili.
Stek løk, sitrongress, chili og hvitløk mykt og glassklart i olje i panne.
Vask og skrell gulrøtter og skjær i strimler.
Ha i karrien sammen med løk , sitrongress, chili og hvitløk, og rør rundt et par minutter.
 
Hell i kokosmelk, vann og gulrøtter. La alt småkoke 5-7 minutter.
Smak til med eplegelé eller sukker, salt og pepper.
Skjær purre, squash og paprika i tynne strimler og kok dem møre i suppen et par minutter.
Øs opp suppen i varme suppekopper. Legg en kvast frisk koriander på toppen og evt litt finstrimlet rød chili. Servèr med kokt ris.

blog comments powered by Disqus
myExtraContent13
myExtraContent15