Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
  • Default
  • Blue
  • Green
  • Red
  • Black
myExtraContent1 (only enabled when style-switcher is on)
myExtraContent2 (only enabled when clock bar is on)
myExtraContent5 (reserved for mega-menu navigation option)
myExtraContent7
myExtraContent8 (only enabled when header search bar is on)
myExtraContent9
myExtraContent10 (used for the content of a second sidebar container)

Thai suppe med grønnsaker

veg-grsaker
Ingredienser:

2 ss  nøytral olje (solsikke/ mais)
1  løk
1 ss  sitrongress
1/2 ss  rød chili
1 ss  mild karripasta
1 1/2 dl  kokosmelk
1 1/2 dl  vann
2  gulrøtter
1/2 ss  eplegelé
salt og nykvernet pepper
ris
1/4  purre
1/2  squash
1  paprika
2 Kvast(er)  frisk koriander

FRAMGANGSMÅTE:
Rens og skjær løk i strimler.
Bruk den nederste delen av sitrogresset, og finhakk det.
Finhakk chili.
Stek løk, sitrongress, chili og hvitløk mykt og glassklart i olje i panne.
Vask og skrell gulrøtter og skjær i strimler.
Ha i karrien sammen med løk , sitrongress, chili og hvitløk, og rør rundt et par minutter.
 
Hell i kokosmelk, vann og gulrøtter. La alt småkoke 5-7 minutter.
Smak til med eplegelé eller sukker, salt og pepper.
Skjær purre, squash og paprika i tynne strimler og kok dem møre i suppen et par minutter.
Øs opp suppen i varme suppekopper. Legg en kvast frisk koriander på toppen og evt litt finstrimlet rød chili. Servèr med kokt ris.

blog comments powered by Disqus
myExtraContent13
myExtraContent15

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester og analysere trafikk. IP-adressen og brukeragenten din deles med Google sammen med ytelses- og sikkerhetsstatistikk for å sikre tjenestekvalitet, generere bruksstatistikk samt oppdage og håndtere misbruk.