Yam Nuea (Spicy biffsalat)
Ingredienser:
450 g førsteklasses oksefilet
2 fedd hvitløk
6 friske korianderblader
½ kopp sukker
2 teskjeer lys soyasaus
2 teskjeer frisk limejuice
smak til med salt
friskmalt svart pepper
2 vårløk, findelt
6 friske rode chilli, findelt
2 ts vegetabilsk olje
salatblader
Stek biffen lett, eller som man foretrekker, og del den opp i små, tynne skiver. Støt sammen hvitløken, 2 hakkede korianderblad, sucker, soyasaus, limesaft, salt og malt pepper til den er jevn. Varm oljen i en kasserolle og stek krydderpureen mens du rører om i 3-4 minutter. Tilsett biffen og stek videre i 1 minutt. Ta biffen vekk fra platen og la den avkjøles. Server på en tallerken. Så drysser du chili på toppen og garnerer med resten av korianderbladene. Blir 4-6 porsjoner.
450 g førsteklasses oksefilet
2 fedd hvitløk
6 friske korianderblader
½ kopp sukker
2 teskjeer lys soyasaus
2 teskjeer frisk limejuice
smak til med salt
friskmalt svart pepper
2 vårløk, findelt
6 friske rode chilli, findelt
2 ts vegetabilsk olje
salatblader
Stek biffen lett, eller som man foretrekker, og del den opp i små, tynne skiver. Støt sammen hvitløken, 2 hakkede korianderblad, sucker, soyasaus, limesaft, salt og malt pepper til den er jevn. Varm oljen i en kasserolle og stek krydderpureen mens du rører om i 3-4 minutter. Tilsett biffen og stek videre i 1 minutt. Ta biffen vekk fra platen og la den avkjøles. Server på en tallerken. Så drysser du chili på toppen og garnerer med resten av korianderbladene. Blir 4-6 porsjoner.
blog comments powered by Disqus