• Default
  • Blue
  • Green
  • Red
  • Black
myExtraContent1 (only enabled when style-switcher is on)
myExtraContent2 (only enabled when clock bar is on)
myExtraContent5 (reserved for mega-menu navigation option)
myExtraContent7
myExtraContent8 (only enabled when header search bar is on)
myExtraContent9
myExtraContent10 (used for the content of a second sidebar container)

Yam Nuea (Spicy biffsalat)

yamnuea
Ingredienser:

450 g førsteklasses oksefilet
2 fedd hvitløk
6 friske korianderblader
½ kopp sukker
2 teskjeer lys soyasaus
2 teskjeer frisk limejuice
smak til med salt
friskmalt svart pepper
2 vårløk, findelt
6 friske rode chilli, findelt
2 ts vegetabilsk olje
salatblader

Stek biffen lett, eller som man foretrekker, og del den opp i små, tynne skiver. Støt sammen hvitløken, 2 hakkede korianderblad, sucker, soyasaus, limesaft, salt og malt pepper til den er jevn. Varm oljen i en kasserolle og stek krydderpureen mens du rører om i 3-4 minutter. Tilsett biffen og stek videre i 1 minutt. Ta biffen vekk fra platen og la den avkjøles. Server på en tallerken. Så drysser du chili på toppen og garnerer med resten av korianderbladene. Blir 4-6 porsjoner.

blog comments powered by Disqus
myExtraContent13
myExtraContent15