• Default
  • Blue
  • Green
  • Red
  • Black
myExtraContent1 (only enabled when style-switcher is on)
myExtraContent2 (only enabled when clock bar is on)
myExtraContent5 (reserved for mega-menu navigation option)
myExtraContent7
myExtraContent8 (only enabled when header search bar is on)
myExtraContent9
myExtraContent10 (used for the content of a second sidebar container)

Tom Kha Gai - Thaisuppe

tomkhagai
Ingredienser:

2 kopper (500 ml) kokosmelk
6 tynne skiver ung galangal (kha on)
2 stilker sitrongress (ta-khrai), nedre del, kuttes i 1 lengde på 2,5 cm og knuses
5 friske kaffir limeblader (bai-ma-krut), revet i to
250 g benfritt oppskåret kyllingbryst
5 tbsp fiskesaus (nam pla)
2 ts sukker
½ kopp (125 ml) limejuice
1/4 kopp cilantro / korianderblader (bai phak chi)
5 green thai chilli peppers (phrik khi nu), crushed
Bland halvparten av kokosmelken med galangal, sitrongress og limeblader i en stor kasserolle og varm opp til kokepunktet.

Tilsett kylling, fiskesaus og sukker (helst palmesukker)

Småkokes i ca. 4 minutter, eller inntil kyllingen er kokt. Deretter tilsettes den resterende kokosmelken. Varm opp til kokepunktet.
Ha limejuice i en serveringsbolle og hell suppen over. Pynt med persilleblader og knust chili.

blog comments powered by Disqus
myExtraContent13
myExtraContent15