• Default
  • Blue
  • Green
  • Red
  • Black
myExtraContent1 (only enabled when style-switcher is on)
myExtraContent2 (only enabled when clock bar is on)
myExtraContent5 (reserved for mega-menu navigation option)
myExtraContent7
myExtraContent8 (only enabled when header search bar is on)
myExtraContent9
myExtraContent10 (used for the content of a second sidebar container)

Thot Man Pla (Karrifiskekaker)

fiskekaker
Ingredienser:

½ kg benløs fisk, opphakket
¼ kg franske bønner, finkuttet
1 pisket egg
¼ kopp hakket sjalottløk
¼ kopp hakket hvitløk
¼ kopp hakket sitrongress
½ teskje hakket korianderrot
½ teskje hakket galangarot
1 teskje hakket krachairot
½ teskje pepperkorn
½ teskje revet limeskall
1 teskje rekepasta
5-10 tørkede chili, fjernet frø, bløtlagt og strimlet
½ teskje salt
1 kopp vegetabilsk olje

Knus eller mal sammen sjalottløken, hvitløk, sitrongress, korianderrot, galangarot, krachairot, peppercorn, revet kaffirlimeskall, strimlete tørkede chilli, salt, og rekepasta til en fin masse. Ha den kuttede fisken i en miksmaster, og miks det sammen med karrimiksen. Tilsett piskede egg. Hell karrifiskeblandingen i en stor bolle. Bland inn de hakkede bønnene. Lag flate, runde fiskekaker. Bruk ca. 1 skjefull fiskemiks ad gangen. Varm oljen i en stekepanne, og dypstek fiskekakene til de er gyldne. Server med agurkdressing.

blog comments powered by Disqus
myExtraContent13
myExtraContent15