• Default
  • Blue
  • Green
  • Red
  • Black
myExtraContent1 (only enabled when style-switcher is on)
myExtraContent2 (only enabled when clock bar is on)
myExtraContent5 (reserved for mega-menu navigation option)
myExtraContent7
myExtraContent8 (only enabled when header search bar is on)
myExtraContent9
myExtraContent10 (used for the content of a second sidebar container)

Foliebakt thailaks

salmon
Ingredienser:

-      1 stor løk i skiver
-      2 tomater i skiver eller asparges
-      300-400 g laksefilet uten skinn og ben
-      ¼ kopp søt chilisaus
-      1 kopp basilikumblader
-      Aluminiumsfolie
 
1. Forvarm ovnen til 200 °C.
2. Ta et stort ark med aluminiumsfolie og spre utover løk på midten.
3. Legg mesteparten av tomatskivene oppå løken.
4. Legg på laksefilét, spre over sweet chili sauce og basilikumblader.
5. Legg over resten av tomatskivene og pakk inn.
6. Bak i ovnen i ca 45-60 minutter.
7. Server med gul ris.

blog comments powered by Disqus
myExtraContent13
myExtraContent15