• Default
  • Blue
  • Green
  • Red
  • Black
myExtraContent1 (only enabled when style-switcher is on)
myExtraContent2 (only enabled when clock bar is on)
myExtraContent5 (reserved for mega-menu navigation option)
myExtraContent7
myExtraContent8 (only enabled when header search bar is on)
myExtraContent9
myExtraContent10 (used for the content of a second sidebar container)

Kylling i Panang curry

panang
Ingredienser:

-      600-700 g kyllingbryst
-      2 ss lime juice
-      2 ss thai fish sauce
-      1 ss sukker
-      1 ss panang curry paste (eller etter smak)
-      1 boks kokosmelk
-      1 rødløk i skiver
-      1 paprika, renset og skivet
-      ¼ kopp hakket koriander
-      2 ss skrellet og skivet fersk ingefær
-      Jasminris, ca 6 porsjoner
 
1. Begynn med å koke ris
2. Skjær kyllingen i tynne skiver, sett til side.
3. Bland sammen limejuice, fish sauce og sukker i en bolle, sett til side.
4. Tilsett curry paste og ½ boksen med kokosmelk i en stekepanne. Stek på medium varme til sausen bobler lett.
5. Tilsett resten av kokosmelken, løken og paprika. Kok opp og la det småkoke i 2 minutter.
6. Tilsett limejuice-blandingen og kyllingen. Kok opp og skru ned, la det småkoke under omrøring i ca 5 minutter.
7. Tilsett koriander og ingefær, kok i 1-2 minutter til kyllingen er gjennomkokt.
8. Server sammen med risen.



blog comments powered by Disqus
myExtraContent13
myExtraContent15