• Default
  • Blue
  • Green
  • Red
  • Black
myExtraContent1 (only enabled when style-switcher is on)
myExtraContent2 (only enabled when clock bar is on)
myExtraContent5 (reserved for mega-menu navigation option)
myExtraContent7
myExtraContent8 (only enabled when header search bar is on)
myExtraContent9
myExtraContent10 (used for the content of a second sidebar container)

Søt ”sticky rice” med mango

stickyrice
Ingredienser:

-      1 kopp ukokt jasminris
-      1 ¾ kopp vann
-      1 boks kokosmelk
-      2/3 kopp sukker
-      ½ ts salt
-      2 modne mango
 
1. Kok opp vann i en medium kasserolle. Tilsett ris og rør av og til. Skru ned til lav temperatur og sett på lokk. La det småkoke i 20 minutter til vannet er borte.
2. Bland sammen kokosmelk, sukker og salt i en liten kasserolle. Kok i 3 minutter, rør av og til. Sett til side.
3. Tilsett kokosmelkblandingen i risen og rør godt.
4. Dekk over risen med plastfolie og la den hvile i ca 30 minutter i romtemperatur.
5. Skrell og del mangoen i biter. Server sammen med risen.

blog comments powered by Disqus
myExtraContent13
myExtraContent15