• Default
  • Blue
  • Green
  • Red
  • Black
myExtraContent1 (only enabled when style-switcher is on)
myExtraContent2 (only enabled when clock bar is on)
myExtraContent5 (reserved for mega-menu navigation option)
myExtraContent7
myExtraContent8 (only enabled when header search bar is on)
myExtraContent9
myExtraContent10 (used for the content of a second sidebar container)

Som Tam (Papayasalat)

somtam
Ingredienser:

1 medium mørk grønn papaya
4 hvitløksfedd
6 grønn thaichili (phrik khi nu)
2 tomater kuttet i båter
1.2 kopper grønne bønner, delt i 2,5 cm biter
2 teskjeer ansjossaus
½ teskje salt
½ kopp (60 ml) limejuice eller tamarindjuice

Skrell papayaen og skyll under rennende vann. Fjern frøene og rasp kjøttet med et rivjern. Settes til siden. Ha hvitløksfeddene og chilien i en mortar og knus med en støter til de er knust i stykker. Tilsett papaya og resten av ingrediensene og bland det forsiktig med en skje. Serveres kald.



blog comments powered by Disqus
myExtraContent13
myExtraContent15