• Default
  • Blue
  • Green
  • Red
  • Black
myExtraContent1 (only enabled when style-switcher is on)
myExtraContent2 (only enabled when clock bar is on)
myExtraContent5 (reserved for mega-menu navigation option)
myExtraContent7
myExtraContent8 (only enabled when header search bar is on)
myExtraContent9
myExtraContent10 (used for the content of a second sidebar container)

Scampi med asparges i chili hvitløkssaus

scampi
Ingredienser:

-      2 ss chili garlic sauce
-      1 ss minced garlic
-      1 ss sukker
-      1 ss limejuice
-      3 ts thai fish sauce
-      450 g scampi
-      450 g mini asparges
-      3 ss olje
-      litt fersk hakket chili
-      hakket koriander
-      Jasminris, ca 2-4 porsjoner

1. Bland sammen chili garlic sauce, minced garlic, sukker, limejuice og 2 ts av fish sauce. Rør godt. Tilsett scampi og bland sammen til de er dekket av saus. Sett til side for marinering.
2. Del opp aspargesen i biter på ca 2 cm. (hvis du bruker tykkere asparges; Skrell nederste del av stilken og kok i saltet vann i ca 2-3 minutter. Hell av vannet og avkjøl i kaldt vann)
3. Varm olje på sterk varme i en stor stekepanne. Tilsett asparges, 1 ts fish sauce og litt hakket chili. Stir-fry i 3-5 minutter, eller til aspargesen er ferdig.
4. Tilsett scampi med marinaden, stek til scampien er gjennomstekt (svak rosa på farge).
5. Strø over hakket koriander og server med jasminris.

blog comments powered by Disqus
myExtraContent13
myExtraContent15