• Default
  • Blue
  • Green
  • Red
  • Black
myExtraContent1 (only enabled when style-switcher is on)
myExtraContent2 (only enabled when clock bar is on)
myExtraContent5 (reserved for mega-menu navigation option)
myExtraContent7
myExtraContent8 (only enabled when header search bar is on)
myExtraContent9
myExtraContent10 (used for the content of a second sidebar container)

Sangkhaya Fakthong

sangkhayafakthong
Ingredienser:

1 liten gresskar 
5 egg
1/3 kopp palmesukker
1 klype salt
1 kopp kokoskrem

Kutt en bit av toppen av gresskaret, fjern frøene og det meste av fruktkjøttet. I en blandebolle visper du lett egg, tilsetter sucker, salt og kokoskrem og rører til det er godt blandet. Ha blandingen oppi gresskaret og kok i en dampkoker (i omtrent 20 minutter) inntil eggekremen har stivnet. Blir 4 porsjoner.

Thaidesserter inneholder ofte frisk frukt og kvalitetsingredienser som palmesukker, rismel og kokosmelk blandet med frukt.

blog comments powered by Disqus
myExtraContent13
myExtraContent15