• Default
  • Blue
  • Green
  • Red
  • Black
myExtraContent1 (only enabled when style-switcher is on)
myExtraContent2 (only enabled when clock bar is on)
myExtraContent5 (reserved for mega-menu navigation option)
myExtraContent7
myExtraContent8 (only enabled when header search bar is on)
myExtraContent9
myExtraContent10 (used for the content of a second sidebar container)

Pad Thai (Stekte nudler)

padthai
Ingredienser:

12 reker
85 gram tørre risnudler (3-5 mm)
60 gram ferske bønnespirer
30 g hakket vårløk
0,9 dl østerssaus
3 teskjeer eddik
2 teskjeer hermetisk turnips
2 teskjeer knuste peanøtter
2 teskje paprika
2 egg
1 teskje rød chili (hvis du liker det sterkt!)
½ sitron
litt fiskesaus

Legg nudlene i blot i minst 30 minutter i romtemperert vann. De skal være myke men faste.

Varm opp og sett inn woken. Tilsett reker og rist dem i 90 sekunder. Tilsett eggene. Før eggene er helt ferdig, tilsettes nudler, sukker, peanøtter, turnip og paprika. Stek mens du rører om i omtrent 45 sekunder eller inntil alle ingrediensene er blandet sammen og nudlene er slappe. Tilsett fiskesaus, østerssaus og eddik. Følges av bønnespirer, vårløk og rød chilli. Stek mens du rører om mens du forsikrer deg om at alt blir rørt sammen. Hvis du liker fuktige nuddelretter, ha over 100 gram vann/kraft. Hvis du liker fastere tørre nuddelretter, ha over 50 gram vann/kraft.
blog comments powered by Disqus
myExtraContent13
myExtraContent15