• Default
  • Blue
  • Green
  • Red
  • Black
myExtraContent1 (only enabled when style-switcher is on)
myExtraContent2 (only enabled when clock bar is on)
myExtraContent5 (reserved for mega-menu navigation option)
myExtraContent7
myExtraContent8 (only enabled when header search bar is on)
myExtraContent9
myExtraContent10 (used for the content of a second sidebar container)

Mi Krop (eller Mee Grob) (Sprø nudler)

mikrop
Ingredienser:

4 kopper olje
200 g vermicelli ris

Saus      
½ kopp (125 ml) eddik
½ kopp (125 ml) sukker
1 teskje salt
1 teskje tomatpure
3 teskjeer syltet hvitløk (krathiam dong)
Pynt
2 egg, pisket (valgfritt)
¼ kopp hakkede grønne løk
¼ kopp hakket rød paprika
1/8 kopp hakket gressløk
125 g stekt tofu, kuttet i terninger
1 teskje Hakkede cilantro / korianderblader (bai phak chi)

I en wok eller dyp stekepanne varmes oljen til 190 grader og vermicelli-risen stekes til den sveller. Ta den fra platen og sett den til side. Bland suaseingrediensene i en stor kasseroll og kok på middles varme i 4 minutter inntil den får en siruplignende konsistens. Hvis man ønsker det, stekes de piskede eggene i en liten panne. Når det koker, tar du den vekk fra pannen og kutter den i strimler. Settes til siden. TIlsett nudlene i sausen og bland fort, så alt blir likt dekket. Ha det på en serveringstallerken, dryss over pynt, og legg eggestrimlene på toppen. Serveres umiddelbart.

blog comments powered by Disqus
myExtraContent13
myExtraContent15