Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
  • Default
  • Blue
  • Green
  • Red
  • Black
myExtraContent1 (only enabled when style-switcher is on)
myExtraContent2 (only enabled when clock bar is on)
myExtraContent5 (reserved for mega-menu navigation option)
myExtraContent7
myExtraContent8 (only enabled when header search bar is on)
myExtraContent9
myExtraContent10 (used for the content of a second sidebar container)
myExtraContent11

myExtraContent12

Kylling i rød curry med basilikum

chickenredbasil
Ingredienser:

-      2 ss olje
-      1 ½  ss Red Curry Paste
-      1 boks kokosmelk (ristes før den åpnes)
-      750 g kyllingbryst (uten skinn og ben) i store biter
-      2 ts sukker
-      2 ts thai fish sauce
-      1 rød paprika, renset og skivet
-      fersk basilikum, ca 10 store blader, hakket i biter
-      Jasminris til 4 personer.
 
1. Varm oljen i en stekepanne på medium varme
2. Tilsett curry paste og la det koke i ca 2 minutter.
3. Rør inn boksen med kokosmelk, la det koke på meduim varme i 4 minutter og rør av og til.
4. Tilsett kylling og la det surre i 4 minutter
5. Rør inn sukker, fiskesaus og paprika. La det koke til kyllingen er gjennomkokt, ca 3 minutter til.
6. Tilsett hakket basilikum. Smak til med mer sukker eller mer fiskesaus om det er ønskelig.
7. Server med jasminris

blog comments powered by Disqus
myExtraContent13
myExtraContent15

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester og analysere trafikk. IP-adressen og brukeragenten din deles med Google sammen med ytelses- og sikkerhetsstatistikk for å sikre tjenestekvalitet, generere bruksstatistikk samt oppdage og håndtere misbruk.