• Default
  • Blue
  • Green
  • Red
  • Black
myExtraContent1 (only enabled when style-switcher is on)
myExtraContent2 (only enabled when clock bar is on)
myExtraContent5 (reserved for mega-menu navigation option)
myExtraContent7
myExtraContent8 (only enabled when header search bar is on)
myExtraContent9
myExtraContent10 (used for the content of a second sidebar container)

Kylling i rød curry med basilikum

chickenredbasil
Ingredienser:

-      2 ss olje
-      1 ½  ss Red Curry Paste
-      1 boks kokosmelk (ristes før den åpnes)
-      750 g kyllingbryst (uten skinn og ben) i store biter
-      2 ts sukker
-      2 ts thai fish sauce
-      1 rød paprika, renset og skivet
-      fersk basilikum, ca 10 store blader, hakket i biter
-      Jasminris til 4 personer.
 
1. Varm oljen i en stekepanne på medium varme
2. Tilsett curry paste og la det koke i ca 2 minutter.
3. Rør inn boksen med kokosmelk, la det koke på meduim varme i 4 minutter og rør av og til.
4. Tilsett kylling og la det surre i 4 minutter
5. Rør inn sukker, fiskesaus og paprika. La det koke til kyllingen er gjennomkokt, ca 3 minutter til.
6. Tilsett hakket basilikum. Smak til med mer sukker eller mer fiskesaus om det er ønskelig.
7. Server med jasminris

blog comments powered by Disqus
myExtraContent13
myExtraContent15