• Default
  • Blue
  • Green
  • Red
  • Black
myExtraContent1 (only enabled when style-switcher is on)
myExtraContent2 (only enabled when clock bar is on)
myExtraContent5 (reserved for mega-menu navigation option)
myExtraContent7
myExtraContent8 (only enabled when header search bar is on)
myExtraContent9
myExtraContent10 (used for the content of a second sidebar container)

Khao Phat (Stekt ris)

Khao_phat_kraphao_mu
Ingredienser:

3 teskjeer peanøtt- eller maisolje
200 g benfritt kyllingbryst , kuttet på langs i 1,5/1 cm tykke skiver
1 teskje hakket hvitløk
1 mellomstor løk, snittet
2 egg
4 kopper/750 g kokt ris
1 tomat, kuttet i 8 båter
1 vårløk (sjalottløk), kuttet
2 teskjeer hvit soyasaus
½ teskje pepperkorn
1 teskje fiskesaus
1 teskje sukker
1 teskje malt hvit pepper

Varm oljen i wok eller stekepanne, tilsett kylling og hvitløk, og bland det godt over varmen i 1 minutt. Tilsett løk og stek i 1 minutt, tilsett eggene og bland godt. Så stekes risene og resten av ingrediensene, Stek godt. Stek i 2 minutter og server det straks med agurkskiver og hele vårløk.

blog comments powered by Disqus
myExtraContent13
myExtraContent15