• Default
  • Blue
  • Green
  • Red
  • Black
myExtraContent1 (only enabled when style-switcher is on)
myExtraContent2 (only enabled when clock bar is on)
myExtraContent5 (reserved for mega-menu navigation option)
myExtraContent7
myExtraContent8 (only enabled when header search bar is on)
myExtraContent9
myExtraContent10 (used for the content of a second sidebar container)

Hvit fisk i currysaus

fiskcurry
Ingredienser:

-      1 ss olje
-      1 stor løk i skiver
-      1 rød og 1 grønn paprika i skiver
-      1 ss thai fish sauce
-      1 ss red curry paste
-      1 boks kokosmelk
-      4 pengasiusfiléter (hvit fisk)
-      1 lime
-      ¼ kopp hakket koriander
-      Salt og pepper
-      Jasminris eller risnudler, ca 4 porsjoner
 
1. Varm oljen og en stor stekepanne. Tilsett løk og paprika, stir-fry i ca 1-2 minutter.
2. Tilsett fish sauce og curry paste, kok under omrøring i 1 minutt. Hell over kokosmelk og kok opp.
3. Strø salt og pepper på begge sider av fisken, og legg dem i stekepannen. Dekk over med saus og grønnsaker. Skru ned og la det småkoke i 4-6 minutter til fisken er gjennomkokt.
4. Server straks med ris eller nudler, strø over lime og hakket koriander.

blog comments powered by Disqus
myExtraContent13
myExtraContent15