• Default
  • Blue
  • Green
  • Red
  • Black
myExtraContent1 (only enabled when style-switcher is on)
myExtraContent2 (only enabled when clock bar is on)
myExtraContent5 (reserved for mega-menu navigation option)
myExtraContent7
myExtraContent8 (only enabled when header search bar is on)
myExtraContent9
myExtraContent10 (used for the content of a second sidebar container)

Gang Gai - Thailandsk kylling med grønn karripasta

ganggai
Ingredienser:

500 g kyllingbryst skåret i terninger
4 dl kokosmelk
2 ss olje
100 g eggplante
1-3 ss grønn karripasta
2-3 kaffirlimeblader
2 stk. frisk basilikum
2-3 røde chili i strimler
1 ts palmesukker
2 ss fiskesaus
grønnsaker etter eget valg: f.eks. bønner og babymais

Varm oljen i en stekepanne. Steke grønn karripasta i oljen, ca. 1 minutt.

Reduser temperaturen og tilsett kokosmelk, litt i gangen.

Fortsett å røre til kokosmelken har et oljesjikt på toppen. Tilsett kyllingen og riv kaffirlimebladene opp i pannen.

La det koke noen minutter.

Hell over i en kasserolle og tilsett palmesukker og fiskesaus og la det småkoke på lav temperatur.

Når det nå begynner å koke tilsettes eggplante. La det fortsette å koke i ca. 5 minutter. Så tilsettes basilikum og rød chili.

Ta kasserollen av varmen og hell over i et serveringsfat.

Spises med varm ris.


blog comments powered by Disqus
myExtraContent13
myExtraContent15