Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
  • Default
  • Blue
  • Green
  • Red
  • Black
myExtraContent1 (only enabled when style-switcher is on)
myExtraContent2 (only enabled when clock bar is on)
myExtraContent5 (reserved for mega-menu navigation option)
myExtraContent7
myExtraContent8 (only enabled when header search bar is on)
myExtraContent9
myExtraContent10 (used for the content of a second sidebar container)
myExtraContent11

myExtraContent12

TV-team ønsker å følge deg på Thailand-reisen

thaibeach570
Et norsk tv-team ønsker å komme i kontakt med noen mellom 18-27 år som ønsker å finne sin livsledsager i Thailand. Det hadde vært interessant å følge prosessen med å komme i kontakt med noen, og at kanskje kan tv-teamet være med på møtet mellom dem. 

Dokumentarserien heter «Oljebarna» - sesong 3. I denne dokumentarserien følger tv-teamet unge mennesker i dagens Norge, på godt og vondt.  Serien tar for seg alt fra triste og alvorlige temaer, til mer positive og underholdende. 

Teamtikken «kjærlighet» vil bli fokus i en av episodene, og derfor ønsker produksjonsselskapet, Rakett TV,  å komme i kontakt med noen som ønsker å finne kjærligheten i Thailand.

Er du mellom 18 og 27 og synes dette høres spennende ut? Ta kontakt med Kine i Rakett TV på epost: kine@rakett.tv

Om serien
Oljebarna er en dokumentarserie på 8 episoder som skal vises på VGTV høsten 2015. Serien produseres av Rakett for Verdens Gang (VG). Opptaksperioden vil bli i månedene fremover. Serien tar for seg hvordan det er å være ung i Norge i dag. Hver av de åtte episodene har et unikt tema og vi følger to fokuspersoner i hver episode. Vi ønsker å gi et variert og nyansert bilde av den norske virkeligheten og unge personers drømmer, utfordringer, ambisjoner og lignende.
 
Hvordan foregår opptakene?
Fokuspersonene følges av et kamerateam som består av en regissør og en fotograf. Teamet følger fokuspersonen i alt fra daglige gjøremål til mer spesielle og betydningsfulle hendelser.
Opptakene gjøres som oftest over to-tre dager, pluss et dybdeintervju der man forteller sin egen historie.
Her er linker til sesong 1 og 2 av «Oljebarna»: http://www.vgtv.no/#!/video/106790/oljebarna-perfekt , http://www.vgtv.no/#!/video/80935/oljebarna-blogger


myExtraContent13
myExtraContent15