Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
  • Default
  • Blue
  • Green
  • Red
  • Black
myExtraContent1 (only enabled when style-switcher is on)
myExtraContent2 (only enabled when clock bar is on)
myExtraContent5 (reserved for mega-menu navigation option)
myExtraContent7
myExtraContent8 (only enabled when header search bar is on)
myExtraContent9
myExtraContent10 (used for the content of a second sidebar container)

Stekte blandede grønnsaker

mixvegetables
Ingredienser:

1 1/2 kopp kål, kuttet i biter
6 brokkoli kuttet i biter
10 sukkererter med avklippede ender
10 gulrøtter snittet på tvers
2 asparges kuttet i 2-3 cm lengder
3 sopp, halvert
½ kopp grønne og røde chili, snittet på langs
4 baby mais medium størrelse
¼ kopp kinesisk sopp, tynt snittet
½ kopp bønnespirer, avklippet i begge ender
2 teskjeer hakket hvitløk
4 teskjeer olje
1 teskje mørk soyasaus
2 teskjeer lys soyasaus
1 klype malt pepper

Stek hvitløken i en liten stund i olje og tilsett kål, brokkoli, sukkererter, gulrot, asparges, sopp, chili, babymais og kinesisk sopp, og stek det. Tilsett mørk soyasaus, lys soyasaus og bønnespirer, og stek det mens du rører til det er godt blandet. Øs det på tallerkener og krydre med malt pepper.
blog comments powered by Disqus
myExtraContent13
myExtraContent15