• Default
  • Blue
  • Green
  • Red
  • Black
myExtraContent1 (only enabled when style-switcher is on)
myExtraContent2 (only enabled when clock bar is on)
myExtraContent5 (reserved for mega-menu navigation option)
myExtraContent7
myExtraContent8 (only enabled when header search bar is on)
myExtraContent9
myExtraContent10 (used for the content of a second sidebar container)


Non-immigrantvisum til Thailand - 60-90 dager


Oppdatert: 11/19/2017

Stacks Image 11213
Stacks Image 11198
Stacks Image 11211
Stacks Image 11204
Stacks Image 11207

Slik søker du om "non-immigrant" visum til Thailand:



Du kan søke om visum ved å møte opp på den thailandske ambassaden eller via post. Søk om visum ca 1 måned før du skal reise.
Dokumentene som kreves for non-immigrant-visum er:
      Pass (Passet må være gyldig minst 6 måneder etter utreise fra Thailand.)
      Kopi av passets bildeside
      Visumsøknad (ferdig utfylt) (last ned skjema)
      To passbilder
      Kopi av tur/retur-billett eller -reservasjon
      Pensjonsbevis fra NAV / Bekreftelse fra NAV på engelsk (Se eksempel) eller
      garanti fra firma (hvis du har "business" I Thailand) eller
      orginale ansettelse papirer hvis du arbeider i Thailand eller
      garanti fra skolen (hvis du er eller student) eller
      vielsesattest hvis du er gift med thai-borger + kopi av ektefelles id-kort
      Kontant betaling (Single-entry koster kr. 500,- Multiple-entry koster kr 1.250,-)
      Hvis du søker om flere innreiser (multiple entry): Kopi av minst to billetter eller -reservasjoner, for inn- og utreise av Thailand.
      Hvis du søker om flere innreiser (multiple entry): Kontoutdrag som viser at du har minst 200.000 baht (Ca 49.000 NOK) på bankkonto. Beløpet må ha vært innestående i minst 6 måneder.
      Hvis du ikke har norsk pass må legge ved kopi av rosa oppholdskort eller bostedsbevis
      Sender du i post: Returkonvolutt med ditt navn og adresse. Frankert med kr 200 i frimerker!

    Skriv ut denne sjekklisten

    S

    Slik fyller du ut søknaden om non-immigrantvisum



    eksempel-nonimmigrant-570
    Last ned stor utgave for utskrift >>>


    Kan endres uten varsel

    Dokumentasjonskravene kan endres uten varsel. Sjekk derfor ambassadens hjemmesider for undersøke om kravene er endret.

    Levere selv eller sende i post?

    Henter og leverer du passet personlig tar det ca en uke å få utstedt visum. Sender du i posten bruker ambassaden ca 2 uker. Søk om visum en måned før du skal reise.
    Skal pass og visum returneres i posten, er det svært viktig at du har sendt med adressert konvolutt og porto for rekomandert sending (Kr 200,-) . Ambassaden selger ikke konvolutter eller frimerker.

    Ambassadens post-adresse:
    Royal Thai Embassy Oslo. PO Box 4056 AMB, 0244 OSLO
    (Ny postadresse fra 1.mai 2017)

    Hvor mange dager i Thailand?


    Her kan du enkelt sjekke hvor mange dager det er fra en dato til en annen dato. En fiffig tjeneste når du skal fylle ut visumskjemaets punkt "Antall dager i Thailand".


    Embassy_of_Thailand,_Oslo
    Dette er den thailandske ambassaden i Oslo.
    Inngangen er på høyre side av bygningen.

    close
    Lag kjørebeskrivelse
      

    MERK: Den thailandske ambassaden er lukket på alle thailandske og norske helligdager. Se kalenderen på venstre side.

    Uten ansvar for feil og endringer. Sjekk ambassadens hjemmesider for evnt. endringer i visumbestemmelsene.

    myExtraContent13
    myExtraContent15