Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
  • Default
  • Blue
  • Green
  • Red
  • Black
myExtraContent1 (only enabled when style-switcher is on)
myExtraContent2 (only enabled when clock bar is on)
myExtraContent5 (reserved for mega-menu navigation option)
myExtraContent7
myExtraContent8 (only enabled when header search bar is on)
myExtraContent9
myExtraContent10 (used for the content of a second sidebar container)
myExtraContent11

myExtraContent12


Rakettfestivalen i YasothonRakettfestivaler, ja det finner du mange steder i nord-øst, men neppe maken til den i Yasothon.  Feiringene varer i tre dager med markeder, parader, ablegøyer og underholdning.

Høydepunktet er den andre dagen med oppskyting av flott dekorerte hjemmelagde raketter, oftest av bambusstokker og med svartkrutt.  Historien bak er at en skal påkalle gudenes oppmerksomehet og velsignes med regn, nå når risen plantes ut og vekstsesongen starter i denne delen av landet.  Jo høyere rakettene går, desto mere regn håper en å få. 

En unik opplevelse
I disse dagene oversvømmes byen av turister og tilreisende.  
Hovedarenaen er Phaya Thaen Park i byen Yasothon. På hotellene er det trangt om plassen, men du kan også bo i Roi Et eller Ubon Ratchathani og ta dagsturer.
Provinsen Yasothon er "tilbaketrukket" provins.  Fra Ubon Ratchathani i sør er det nær 100 km til byen Yasothon, og til Roi Et i vest er det ca. 60 km. 

Les mer om festivalen hermyExtraContent13
myExtraContent15

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester og analysere trafikk. IP-adressen og brukeragenten din deles med Google sammen med ytelses- og sikkerhetsstatistikk for å sikre tjenestekvalitet, generere bruksstatistikk samt oppdage og håndtere misbruk.